Радио Милева

Трансформација: Едита од „Министерки“ легна под нож – еве како изгледа сега!

Трансформација: Едита од „Министерки“ легна под нож – еве како изгледа сега!

Едита Арадиновиќ до неодамна беше дел од групата „Министерки“, а потоа јавноста ја шокира со веста дека ја напушта групата.

Пејачката исчезна на месец дена, а за тоа време направила дури три операции, а едната е естетска природа.
Едита направила корекција на носот, а оваа интервенција морала да ја направи и поради здравствени проблеми.

– Јас одамна сакав да го оперирам носот, но не сакав тоа да биде табу тема. Јас имав здравствен проблем поради кој го изгубив гласот и не можев ниту да пеам, ниту да работам. Не го сменив премногу, не претерав, вели Едита.

Останати вести од Радио Милева