Радио Милева

Тој знае што и како треба да прави: Снежана Ѓуришиќ прозбори за момчето гинеколог!

Тој знае што и како треба да прави: Снежана Ѓуришиќ прозбори за момчето гинеколог!

Откако и го освои срцето, Снежана Ѓуришиќ не се разделува од белградскиот гинеколог, без разлика дали се во земјата или надвор од границите на Србија.

Гласините дека е во врска со помладо момче не и пречат, а вели дека Вања го нашла во вистински момент, па годините не и значат.

„Јас не сум ловец. Отсекогаш бев дама и жена која ја освојуваат. Вања е господин интелектуалец, знае што и како треба да прави. Јас сум во генерацијата не жените кои не трчаат по мажите, туку тие ме освојуваат. На сите колешки и жени им посакувам по еден Вања, изјави пејачката за „Блиц“ и додава дека не и пречи што добила  и маж и гинеколог.

„Не сакам да зборувам за тоа, само ќе кажам: Среќна сум со Вања“.

 

Таа потенцираше дека не размислува за брак, дека двајцата се реализирани луѓе и таков потпис не им треба.

 

Останати вести од Радио Милева