Радио Милева
неверојатна сличност

Тиктокер „плукнат“ Mајкл Џексон: Тврди дека не оперирал ништо, а поради изгледот има 11 милиони следбеници (фото)

Тиктокер „плукнат“ Mајкл Џексон: Тврди дека не оперирал ништо, а поради изгледот има 11 милиони следбеници (фото)

Поради сличноста со Мајкл Џексон, Фабио собра преку 11 милиони следбеници на социјалните мрежи, а со својот изглед секојдневно шокира многу луѓе.

Легендарниот музичар почина во средината на јуни 2009 година, но Тиктокерот Фабио Мигел продолжува да ја збунува јавноста со неговите фотографии на кои изгледа речиси идентично како Џексон.


– Како Мајкл Џексон да оживеа, што е ова?; Изгледаш морничаво; Синот на Мајкл?; Неверојатно – коментираат под видеото на Фабио што тој го објавува, кој се претставува како Фабио Џексон.

Досега се појавиле многумина кои посакувале да личат на кралот на попот, но Фабио засега е најавтентичната копија.

фотоPrintskrin/Instagram/You tube

Останати вести од Радио Милева