Радио Милева

Тијана ги коментираше градите на Дара, а таа и врати без влакна на јазикот!

Тијана ги коментираше градите на Дара, а таа и врати без влакна на јазикот!

Дара Бубамара во емисијата „Ексклузив“ и одговори на колешката Тијана Дапчевиќ која кажа дека нејзините гради се купени.

Големите гради на Дара Бубамара се вечна тема, па дури и Тијана се најде прозвана да ги коментира, велејќи дека и се купени. Од друга страна, Дара е собро позната во остриот јазик, а не почека многу време за да и врати на Тијана со коментар.

На прашањето како ја коментира изјавата на Тијана, дара вели:

„Нејзините се природни ама лоши“, кажа таа.

На тоа се надоврза и прашњето чии гради на српската естрада се најдобри соред неа, а Дара одговори: Добри се на Цеца и додаде дека наскоро повторно ќе легне под нож.

Останати вести од Радио Милева