Радио Милева
не може сама...

Тијана – Ајфон директно од притвор во прегратките на ново момче… или можеби стар муштерија? (ФОТО)

Тијана – Ајфон директно од притвор во прегратките на ново момче… или можеби стар муштерија? (ФОТО)

Тијана Максимовиќ, позната како Тијана – Ајфон, судејќи според едно од најновите нејзини објави на социјалната мрежа Инстаграм, никогаш не е сама! Освен додека беше во притвор, се разбира! На фотографијата од нејзините Инстаграм приказни снимена во автомобилот, можете да видите како се држи за рака со испреплетени прсти со одреден маж, а таа сцена ја опишала со еден само збор:

„Љубов“!


Веднаш штом Тијана беше ослободена од затворот во Бијелина, Ајфонка „паднала“ директно во неговите прегратки. Жешката старлета, сепак, сè уште не го открива неговиот идентитет. Ново момче или можеби стар муштерија, наскоро времето ќе покаже!

Останати вести од Радио Милева