Живот и Стил

Тест: Првото нешто што ќе го видите открива кои квалитети ве привлекуваат кај потенцијалниот партнер

Тест: Првото нешто што ќе го видите открива кои квалитети ве привлекуваат кај потенцијалниот партнер

Жена, маж, бродови, едрилица?

Научници и психолози од различни земји работат на истражување кое ќе покаже што всушност сакаат мажите кај жените, а жените кај мажите. Додека ги чекаме тие резултати, ви подготвивме тест.

Само еден поглед на оваа илустрација ќе ви каже кои особини и карактеристики треба да ги има вашиот потенцијален партнер.

Сè што треба да направите е добро да ја погледнете илустрацијата и да забележите што сте виделе прво.

Жена стои на карпа

Ако за прв пат сте виделе жена како стои на карпа, тоа значи дека прво ве привлекува физичкиот изглед на другата личност. Ви се допаѓаат луѓе кои се смешни, опуштени, социјални и кои многу се грижат за својот имиџ.

Едрилица

Ви се допаѓа кога човек има храброст и е подготвен да направи се за луѓето што ги сака. Исто така, многу ви е важно вашиот потенцијален партнер да има авантуристички дух.

Со таква личност сонувате да доживеете низа возбудливи авантури.

Маж
Вие сте многу емотивна личност, а од партнерот барате да биде спротивно, бидејќи ви треба поддршка и личност која знае што сака и која ќе може да се справи со вашите емоции.

Бродови во далечина

Сè уште не барате безбедно засолниште. Сакате страсни ситуации и воопшто не ве привлекуваат долги и мирни врски. Експертите велат дека луѓето како вас лесно можат да влезат во токсична врска, па затоа внимавајте.