Радио Милева
Лута и бесна

Тешко на оние што ќе се нафатат на друштвена игра со Катарина Ивановска – ривалка од која треба да се чуваш – еве и зошто… (фото)

Тешко на оние што ќе се нафатат на друштвена игра со Катарина Ивановска – ривалка од која треба да се чуваш – еве и зошто… (фото)

Таа е згодна и убава, харизматична… се вика Катарина Ивановска, позната убавица за чие име се слуша и надалеку.

Оттука тешко кој би ја одбил за дружење и забава, особено ако се друштвени игри во прашање. Можеби навидум ви личи на кротка и смирена ривалка, која не би се лутела за текот на играта која ја имате, но вистината е поинанва.

Македонската убавица е толку лут и бесен соиграч, што може дури да ја демолира собата каде што играте. Дека е ваква си покажа самата на Инстаграм со фотографија која зборува самата за себе.

Превртена маса, расфрлани карти, а од соиграчите не останал никој.

-Еве зошто не играм, пишува Катарина дополнувајќи со лути сиомболи „покажувајќи заби“.

Веруваме дека е ваква само со друштвените игри, ако е вака и на „фер плеј“, тогаш треба да се спаси глава предвреме- пред да дојде конфликтот. Позитивната страна е што и самата си признава каква е во играта.

Инаку, периодов Катарина Инановска посто можеме да ја гледаме ангажирана како модел во домашни реклами, а меѓу најновите ја има на билборди низ Скопје, а на телевизија на реклама за кафе.

Останати вести од Радио Милева