Радио Милева

Тешко дека ќе ја препознате Ана Николиќ на фотографија од нејзините почетоци во кариерата (фото)

Тешко дека ќе ја препознате Ана Николиќ на фотографија од нејзините почетоци во кариерата (фото)
фото:ана николиќ/инстаграм

Пејачката Ана Николиќ ја започна својата кариера во 2000-та, а тогаш доста често изненадуваше со своите стилски изданија.

Ана и тогаш сакаше да ги истакне и покаже атрибутите и со тоа да привлече што повеќе обожаватели.

фото:Лана Николиќ/Ало.рс

Таа е скоро непрепознатлива на оваа фотографија од минатото, а многумина од вас ќе се согласат дека оваа Ана од денес и онаа во минатото немаат никаква допирна точка.

фото:ана николиќ/инсатграм

Инаку, по разводот со Стефан Ѓуриќ-Раста и камбекот на естрадата, Ана ја има трансформацијата на годината.

Останати вести од Радио Милева