здравко чолиќ

Пронајдени се 8 резултати на тема „здравко чолиќ“
Радио Милева

(ФОТО) Ова девојченце пееше во „Чаје шукарије“ со Чолиќ: Поради страв замина од Балканот, а денес убава е како кукла

Многумина израснаа со стиховите „Ја се зовем Ивана, а тата ме зове злато, рекла сам мами кад порастем, удачу се за тебе, затоа растем...