загадување

Пронајдени се 6 резултати на тема „загадување“
Ништо лично

Градоначалникот Шилегов побара идеи од граѓаните за аерозагадувањето, прв се јави Иван – Исцелител… и го најде лекот! (ФОТО)

Загадувањето во Скопје достигна енормни размери! Не се диши ни со гас маска! Мерки, вакви, мерки онакви… на крај мерки никакви не се...