српски актер

Пронајдени се 6 резултати на тема „српски актер“
Радио Милева

И сестрите на одделот на кој се лечи актерот Небојша Глоговац плачеа, иако тој храбро се бори против опаката болест!

Брилијантниот српски  актер, кој се лекува во Институтот за онкологија, ниту за момент, не покажал слабост или гест со кој што ќе и се...