слух

Пронајдени се 3 резултати на тема „слух“
Ништо лично

Кога државата нема слух за естрада и дома ништо не се случува: Елена Ристеска селектира, организира и промовира фестивал во Црна Гора (ФОТО)

Во Македонија многу нешта, особено последниве неколку години можеме слободно да ги прогласиме „за умрено“… Вклучувајќи ја и естрадата....
Радио Милева

Алармантно: Ана Кораќ реши да запее, сите учесници од „Задруга 3“ избегаа… освен Давид, кој мораше да ја слуша како „завива“! (ВИДЕО)

Изгледа станува „непишано правило“ ако не сите, барем повеќето  учеснички во реалното шоу „Задруга“ да влезат како стралети, а оттаму...