раде шербеџија

Пронајдени се 18 резултати на тема „раде шербеџија“
Лице в Лице

Раде Шербеџија: „Би го менувал сиот холивудски гламур, само да можат да се вратат среќните денови од времето на Југославија“ (ВИДЕО)

Големите луѓе секогаш се скромни, природни, ненамтеливи. Во тоа се крие и тајната на нивната успешност. Таков е и светскиот актер Раде...
Радио Милева

Раде Шербеџија на гости во Скопје призна дека е ЈУ-носталгичар: „Ех мала моја, само кога би знаела какви времиња беа тоа?“ (ВИДЕО)

Познатиот хрватски актер и изведувач, Раде Шербеџија, деновиве беше гостин во Македонија, па неговото присуство во македонската престолнина...
Промотер

Гаро и браќата Тавитјан го повикаа да им се придружи Раде Шербеџија за… „Болен ми лежи Миле Поп Јорданов“ (ВИДЕО)

Реномираните македонски музичари, чии срца чукаат во 7/8, Гарабет и неговите синови – браќата Диран и Гаро Тавитјан деновиве го претставија...
Мегафон

Каролина, Гаро со синовите Тавитјан и Јана Стојановска специјални гости на концертите на Раде Шербеџија во Скопје!

Каролина, Гаро и браќата Тавитјан и Јана Стојановска ќе бидат специјални гости на претстојните концерти на Раде Шербеџија што ќе...