промоција

Пронајдени се 78 резултати на тема „промоција“
Промотер

Да се наежиш: „Нешто ќе те питам бабо“ на „Некст тајм“ – македонско парче историја, преточено во врвна уметност

Стефан и Мартин Филиповски, братското дуо близнаци  од македонската група „Некст тајм“ со уште една фантастична преработка ги разбудија...