оливер драгојевиќ

Пронајдени се 18 резултати на тема „оливер драгојевиќ“
Радио Милева

Оливер Драгојевиќ: Поради хемотерапијата го изгубив слухот, повторно вежбам да пеам, ама цигарите не ги оставам!

Еве ме дома, слабо излегувам, се спремам за следната хемотерапија. Деновите ги скратувам со вежбање на гласот, а ги гледам и натпреварите...