никола станишиќ

Пронајдени се 3 резултати на тема „никола станишиќ“
Радио Милева

Мили го извиси овој Македонец, а сега тој се појави во „Ѕвездите на Гранд“, па жирито удри по менторот: „Срамота за тој човек“

Во последните две сезони во регионалното музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“, членовите на жирито имаат и улога на ментори, односно секој...
Радио Милева

Мили дојде во „Ѕвездите на Гранд“ да го земе кандидатот кој никој не го сака, па го одбра овој Македонец: „Подготви се ќе имаш многу тежок период“

Од емисија во емисија станува се повеќе интересно во регионалното музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“. Во новата сезона повторно учествуваат...