недостатоци

Пронајдени се 5 резултати на тема „недостатоци“
Радио Милева

Заради зборовите на оваа колешка, Рада Манојловиќ отрча да стави нови заби: „Мене момчињата не ми наоѓаа маани, туку медиумите“ (ФОТО)

Како и многу други кандидати, така и Радмила Манојловиќ пред неколку години мораше да го трпи судот на членовите на жирито на „Ѕвездите...