Масимо Савиќ

Пронајдени се 4 резултати на тема „Масимо Савиќ“
Мегафон

Масимо Савиќ го исполни Антички театар во Охрид до последно место: Се резервираа и терасите од куќите над Антички

Во Охрид годинава со концертот на Масимо Савиќ и манифестацијата „Бели ноќи“ официјално почна летната сезона. За првпат Масимо имаше...