карцином

Пронајдени се 4 резултати на тема „карцином“
Мегафон

Бесплатни консултации со проф.д-р Џемил Билир за сите пациенти заболени од карцином на 25. ноември 2023. година во Велес

Д-р Џемил Билир ќе спроведе целосно БЕСПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ за сите пациенти со онколошки заболувања на кои им е потребно второ медицинско...