деца

Пронајдени се 14 резултати на тема „деца“
Радио Милева

Мустафа Сандал кова пеколен план против Емина Јаховиќ: Сака да и одземе се’ – од имотот и парите до децата!

Мустафа ќе се обиде во текот на постапката за развод со Емина, да го убеди судот дека тој треба да го  задржисиот имот, како и старателството...
Радио Милева

Вака како дете изгледаше македонска актерка и водителка: Можете ли да ги препознаете нејзе и нејзината сестра?

Фотографијата потекнува многу оддамна. Можеби има и 40-ина години откако е сликана. На не се тие- двете сестрички. Онаа помалата, со виолината...