целер

Пронајдени се 4 резултати на тема „целер“
Живот и Стил

Европски совет за храна: Намирници кои никако не смее да ги подгревате, можат да бидат опасни и канцерогени

Европскиот совет за исхрана предупредува дека не е добро да загревате претходно приготвени јадења. Тоа може да доведе до непосакувани...