Радио Милева

Таткото на Рада Манојловиќ загрижен за ќерка си проговори за нејзините проблеми

Таткото на Рада Манојловиќ загрижен за ќерка си проговори за нејзините проблеми

Рада Манојловиќ не престанува да ја интригура јавноста. Нејзината врска со колегата Харис Берковиќ по се изгледа е турболентна, но и покрај проблеми пејачката сепак излегува на крај.

Нејзиниот татко си ја отвори душата пред медиумите и признава дека неговата ќерка Рада се наоѓа во лоша животна фаза.

-Точно е дека повторно е во депресеија, малку спие и јаде. Јас и велам да дојде на село, но таа не сака. Да ме слуша барем малку, се ќе биде во ред. Нејзе момците и естрадата и дојдоа преку глава, се нервира многу. Никој не е вреден за нејзините солзи, изскрено вели таткото на Рада за неделинкот Свет.

Рада често нагласува дека е во врска со Харис и дека нема никакви несогласувања, но што точно се случува во нивната врска знае таа самата најдобро и нејзиното семејство.

Останати вести од Радио Милева