Мегафон

Тајзи и Спејко специјални гости на концертот на Раста и Ана Николиќ во Скопје

Тајзи и Спејко специјални гости на концертот на Раста и Ана Николиќ во Скопје

Уште 5 дена од  концертот на Ана Николиќ и Раста во Скопје. На 16 февруари 2018 (петок), во ВИП арената „Борис Трајковски“, публиката може да очекува добра забава и многу изненадувања. Едно од изненадувањата кое го најавија организаторите, „Балкан медија“, се специјалните гости на концертот, а тоа овој пат се нашите Тајзи и Спејко.

Сите кои сè уште немаат набавено билети, треба да побрзаат бидејќи следува еден спектакл со многу изненадувања, сценски ефекти, танчерки… Билетите може да се набават преку продажната мрежа на „Купи карти за сè“ низ цела Македонија, во „Пола Југотон“ и цвеќарница „Розе“ – Веро 2, како и онлајн на www.kupikartizase.com.