Радио Милева

Тагата не поминува: Цеца заедно со децата го посети гробот на Аркан!

Тагата не поминува: Цеца заедно со децата го посети гробот на Аркан!

Цеца заедно со синот Вељко и ќерката Анастасија го посетија вечниот дом на Аркан за да му дадат почит на денот кога бил роден, односно денес би наполнил 66 години.

„Нема да имам таква љубов во мојот живот. Жељко ми беше центар на светот и се на оваа планета“, изјави неодамна Цеца.

Тие донеле цвеќе, заплиле свеќи и покажале дека спомените на сопругот и таткото не избледеле.

„Жељко и ден денес во моето срце има посебно место. Тоа е рана која никогаш не заздраве и секој помин ме потсетува на времето кога бевме заедно. Сега знам дека тогаш не бев свесна колку бев среќна. Солзите не можат да ги излечат длабоките рани. Колку што беше голема љубовта, толку остана и голема тага“ изјавила Цеца.

фото: принтскрин/блиц

Останати вести од Радио Милева