Живот и Стил

Таа е најсексипилната фитнес инструкторка: Денес сите се вртат по неа!

Таа е најсексипилната фитнес инструкторка: Денес сите се вртат по неа!

Физичкиот изглед и тоа како може да се промени, ако имате елба за тоа.

Фитнес инструкторката Меилса Алкантрна е пример за челучна желба. методот за нејзината трансформација било вежбањето и ова се резултатите.

Мелиса не ги крие своите стари фотографии, туку напротив ги покажува. таа ги објавува затоа што тие најдобро го отсликуваат размерот на нејзината трансформација. Предходно имала одредени вишок килограми, во меѓувреме станала мајка, а потоа чекор по чекор го „градела“ своето мускулесто тело.

И како што обичќно се случува, по овие трансформации пораснала и самодовребата, но желбата за нови, стилски промени. Мелиса е човек која ги обожува визуелните експерименти.

Но и некој кој разултатие од својот труд умее да ги покаже многу провокативно, истакнувајки го својот сексипил кој доаѓа од „нејзиното ново тело“.

Нејзината голема поддршка во последните шест години и биле сопругот и ќерката.

Далис те и вие спремни за промена на својот изглед?

извор:сител.мк