Радио Милева
Остро

„Светлана, не те оценувам тебе“: Ана Бекута и Цеца завојуваа поради кандидат во „Ѕвездите на Гранд“

„Светлана, не те оценувам тебе“: Ана Бекута и Цеца завојуваа поради кандидат во „Ѕвездите на Гранд“

Новата епизода од музичкото натпреварување на „Ѕвездите на Гранд“ е повозбудлива од кога било, а меѓу членовите на жирито се појавија и нови препукувања.

На почетокот на седмиот круг, жирито изгледа постави многу високи критериуми за оценување, што ќе доведе до конфликт меѓу колегите оваа сабота.

Мили го препозна потенцијалот на некои кандидати и ги осуди колегите за начинот на кој ги оценуваат.

„Гласате врз основа на тоа дали тој се качува или опаѓа, дали кандидатот ги скратил зборовите или не, јас не… Јас гласам врз основа на тоа дали некој има харизма, дали некој може да напредува, дали ќе инвестира во него и дали ќе ја заврши работата“, објасни тој, а Босанац веднаш додаде:

„Ти си бизнисмен, ние сме кутри автори.

Ана Бекута овој пат беше малку построга, па Цеца реагираше и застана во одбрана на својата кондидатка, што доведе до расправија меѓу нив двете.

„Многу ми е жал што не ги освоивте симпатиите на Ана Бекута“, одговори Цеца, но Ана имаше подготвен одговор:

„Секогаш гласав, но не ми се допадна вечерва и мислам дека тоа е мое право. Светлана, не те оценувам тебе, туку кандидатите“, пукна таа.

фото:Принтскрин/Ѕвездите на Гранд

Останати вести од Радио Милева