Радио Милева
искрена душа?

Сузана Манчиќ призна нешто што повеќето жени би го излажале (ФОТО)

Сузана Манчиќ призна нешто што повеќето жени би го излажале (ФОТО)

Познатата  некогашна лото девојка и музичко-водителска ТВ ѕвезда на стара Југославија, Сузана Манчиќ, истакна дека никогаш не се сомневала во себе, како и дека никогаш не го проверувала својот партнер.

„Никогаш не ги проверувајте пораките на партнерот, џебовите или било што друго. Едноставно, секогаш ќе најдете нешто што нема да ви се допадне. Животот е толку краток, а љубовта трае толку кратко, немојте да ја загорчувате отпочеток. Ако не го почитувате партнерот, не се почитувате ниту себеси и на некој начин се омаловажувате. Никогаш не би простила лага. Ако се согласувате, не сте во неволја. И мене ме фатија како лажам и тогаш сфатив дека ако не лажам, ако секогаш ја кажувам вистината, никогаш нема да бидам во неволја. Секогаш е полесно кога сите карти се отворени, полесно се справувате со тоа“ – рече Сузана во утринската програма на Телевизија Курир и ги шокираше сите.