Мегафон

„Стиховен калибар“ промовираше и книга: „Ни лук јал, ни ќебапи мирисал“ (ВИДЕО)

„Стиховен калибар“ промовираше и книга: „Ни лук јал, ни ќебапи мирисал“ (ВИДЕО)

Освен новата песна „Содом“, која доаѓа после цели шест години пауза, Горан Јанкуловски, за публиката познат како „Стиховен калибар“, деновиве ја промовираше и својата нова книга насловена „Ни лук јал, ни ќебапи мирисал“.

Книгата „Ни лук јал, ни ќебапи мирисал“ е во издание на Центарот за промоција на култура и туризам, а наскоро се очекува и дистрибуција на остатокот од тиражот во продажни места кои дополнително ќе бидат посочени.

Без многу помпа и премногу формалности и говори, посетителите на промоцијата имаа можност да дојдат до книгата, да добијат посвета и директно поразговараат со авторот. Дел од опуштената атмосфера, во која стотина гости останаа скоро 3 часа и уживаа во пријатната атмосфера, можете да погледнете од видео-прилогот во продолжение.