Радио Милева

Стегната во црвен комплет, се’ пука на неа: Бившата „ѓаволица“ Тамара Милутиновиќ е секс бомба! (ФОТО+ВИДЕО)

Стегната во црвен комплет, се’ пука на неа: Бившата „ѓаволица“ Тамара Милутиновиќ е секс бомба! (ФОТО+ВИДЕО)

Пејачката Тамара Милутиновиќ, поранешна членка на групата „Ѓаволици“, се појави во еден клуб, стегната во  црвен комплет, така што се’ „пукаше“ на неа…како на секс бомба!

„Ѕвездата на Гранд“ го прослави успехот на својата нова песна и ги покани своите пријатели со кои уживаше длабоко во ноќта.

Малку подоцна, поранешната „ѓаволица“ стегната во црвената кожа,  го зеде микрофонот во рацете, по што настана вистински хаос.

Извор: Курир.рс/Фото: Дамир Дервишагиќ

Останати вести од Радио Милева