Радио Милева

Стефан од „Некст Тајм“ за првпат го покажа татка си (фото)

Стефан од „Некст Тајм“ за првпат го покажа татка си (фото)
фото:стефан филиповски/фејсбук

Браќата Мартин и Стефан од дуото „Некст тајм“, наместо во Скопје, карантинските денови најчесто ги минуваат во селото од каде потекнуваат по нивниот татко – Жван, Демир Хисар.

Овој пат, Стефан наместо затворен во станот во Скопје, реши да ужива во руралноста, рустиката, животните, природата… Но и да помине време со татка си.

Седнати еден покарј друг додека разговараа, моментот беше овековечен на фотографија која се најде на социјалните мрежи.

фото:стефан филиповски/фејсбук

Градскиот живот сега е далеку помалку посакуван од оној на село, а браќата близнаци бидејќи имаат каде, се почесто им се враќаат на корените.

Останати вести од Радио Милева