Радио Милева
само пријателство

Стави крај на шпекулациите: Немажената сестра од Родиќ откри дали е во врска со синот на Злата Петровиќ

Стави крај на шпекулациите: Немажената сестра од Родиќ откри дали е во врска со синот на Злата Петровиќ

Наташа Родиќ, немажната  сестра Родиќ, е многу активна на социјалната мрежа Инстаграм, каде сега одговараше на прашања на своите следбеници.

Таа е „двојна тетка“, бидејќи Богдана и Бојана имаат синови, па откри дека најубавото чувство на светот што  е тетка на две момчиња.

Неодамна, нејзината мајка Даниела рече дека би сакала да има девет внуци, а Наташа рече дека планира да има три деца.

Наташа е единствената од трите сестри која не е омажена , иако е најстара, но тоа не ја загрижува многу и не и пречи, бидејќи се  уште не планира да стапне на луд камен.

„Тоа е нешто што не може да се планира“, смета Родиќ.

Медиумите ја поврзаа најстарата Родиќ со Јован Пејиќ, синот на Злата Петровиќ и Зоран Пејиќ Пеја, дури се зборуваше дека пејачката била лута на својот син поради таа врска, а сега Наташа ги ги демантираше овие пишувања.

„Јас и Јован никогаш немавме ништо повеќе од пријателство“, откри сестрата на Бојана и Богдана.

ќ

 

фото: инстаграм/мисс.родиќ

Останати вести од Радио Милева