Живот и Стил

Ставете го ова во машината за перење и заборавете на пеглата и омекнувачот

Ставете го ова во машината за перење и заборавете на пеглата и омекнувачот

Ако ве мрзи да ги пеглате алиштата после перење, тогаш го имаме совршеното решение за вас

Едно нешто што сигурно го имате во кујната ќе ви ја олесни работата – нема да морате да ја пеглате облеката. Нема кој не се колне во овој трик.

Што треба да направите?

Само направете две топчиња со големина на тениско топче од алуминиумска фолија и ставете ги во машината за перење или машината за сушење.

Овој трик прави чуда бидејќи тие топчиња ќе ви помогнат подобро да се врти и пере облеката, а исто така ќе го спречи создавањето на статички електрицитет во машината за сушење.

Ќе заштедите и време и пари, па зошто да не пробате.

извор:попара.мк