Радио Милева
срамежлива старлета

Станија под туш: Старлетата го покажа „мачето“ пред камерите, а потоа во кабината и влета… тој! (18+ ВИДЕО)

Станија под туш: Старлетата го покажа „мачето“ пред камерите, а потоа во кабината и влета… тој! (18+ ВИДЕО)

Финалето на „Задруга 2“ е многу близу, па не се бираат средства за да се аинтригира публиката и извојува победа.

Старлетата Станија Добројевиќ, сосема гола  влезе под тушот, иако знаеше дека цело време ја снимат камерите во бањата. Уживаше во топлите млазеви од тушот,без да постави крпи што ќе ја задскријат.

Но пред да влезе да се тушира во бањата и упадна Марко. Станија малку се колебаше, па срамежливо ги покри градите, со рацете, но потоа сосема се опушти пред него и камерите и го покажал целото свое голо тело.

Останати вести од Радио Милева