Радио Милева
кавга, закани,суд... или добро режирана фарса?

Станија и Кристијан Голубовиќ се соочија во судница: „Тој е луд човек, не можам да ви ја опишам таа непријатност…“ (ФОТО)

Станија и Кристијан Голубовиќ се соочија во судница: „Тој е луд човек, не можам да ви ја опишам таа непријатност…“ (ФОТО)

Старлетата Станија Добројевиќ беше најавена како едден од поексклузивните учесници во  новата сезона на реалното шоу „Задруга 4“, но поради заканата на Кристијан Голубовиќ дека ќе ја „убие“, таа сè уште не тргнала кон Шимановци кад каде што е лоциран градот – студио и не влегла во најгледаното ријалити.

„Нашиот случај беше на најдобар начин беше решен во судницата. Тој ми се извини јавнио во емисијата на Огњен Амиџиќ – „Ами Џи шоу“, но не ме испочитува. Се заколна и ме убеди пред судијата. Кога се’ заврши на судот и кога требаше да го потпишам документот, тој пријде зад менеи ме ја погали по косата“, рече Добројевиќ и додаде:

„Тој е луд човек, не можам да ви го опишам тој страв, тој ужас, таа непријатност…. Ужасните ситуации ги претвори во комини“ – рече Добројевиќ.

„Хонорарот што ми го понудија да влезам во ‘Задруга 4’ е повеќе од две први награди. Тој ги надмина и највисоките хонорари што ги добивав досега во некое ријалити. Ако коцките се поклопат, влегувам“, отворено обзанани старлетата.

Што тоа значи, само таа знае? Или можеби знае и некој друг? Како Кристијан, на пример? И дали нивната кавга и неговата закана со смрт кон старлетата не беше само една „добро режирана“ фарса? Една умно смилена игра за да се изнуди многу поголем хонорар од првично понудениот од страна на продукцијата, па Станија сега да се согласи конечно да влезе во „Задруга 4“, а „вишокот пари“ таа и Кристијан да си ги поделат меѓусебе и така да добијат повеќе отколку што секој поединечно од нив би можел да бара и добие? Ако „коцките им се поклопат“, секако!

 

Останати вести од Радио Милева