Радио Милева

Српската водителка заврши во болница на итна оперирација !

Српската водителка заврши во болница на итна оперирација !

Водителката Ана Пендиќ пред два месеца завршила во болница, а како што пишуваат српските медиуми, таа имала итна операција.

Ана  завршила на оделението на неврохирургија, каде ја оперирала половината.

Водителката по хирушкиот зафат се огласи на Инстаграм, а денеска е потсетува колку е важно да се чува здравјето.

Останати вести од Радио Милева