Радио Милева
магнет за влажни погледи

Српската пејачка е брутално провокативна: Возбудата никогаш нема да ви зафали, зашто Искра во секој момент може да пламне и да ве запали (ФОТО)

Српската пејачка е брутално провокативна: Возбудата никогаш нема да ви зафали, зашто Искра во секој момент може да пламне и да ве запали (ФОТО)

Српската пеачка Искра е релативно ново име на музичката естрада.Таа вели дека без ничија помош од дното се вивнала кон врвот, кој допрва планира да го запоседне и со него да загосподари. Луѓето на нејзино место оддамна би се откажале, но таа го зграпчила цврсто животот со обете раце и решила да биде посилна од се’.

Провокацијата е нејзиното второ име, па као го отворите нејзиниот Инстаграм профил ќе видите дека  секоја нејзина фотографија изобилува со провокација во вид на еротски набој предизвикан од пропишана доза возбуда.

Ништо помалку предизвикувачки не се ниту нејзините музички видеа, во кои како и на секоја фотографија Искра дразни со својата дозирана голотија…

Толку – колку што е доволно да се почувствувате задоволно, штом убаво ќе исплакнете очи од нејзините расни телесни атрибути.

На Инстаграм профилот кај пејачката секогаш има добри пози што како магнет ќе ве првлечат за да ги освежите вашите влажни погледи…

И запомнете, возбудата никогаш нема да ви зафали, зашто Искра во секој момент може да пламне и да ве запали.

Фото: Инстаграм притскрин/iskra_je

Останати вести од Радио Милева