Радио Милева

Српската пејачка денес ужива во луксуз, а не го завршила ниту средното образование!

Српската пејачка денес ужива во луксуз, а не го завршила ниту средното образование!

Многу од ѕвездите на српската естрада неможат да се пофалат со високо образование, но имаат многу животно и естрадно искуство.

Некои завршиле и факултет, и тоа не само еден, а некои едвај средно.

Александра Пријовиќ денес живее во луксуз, а во трета година од средното образование му кажала збогум на школото. Таа ужива во популарноста и благодарение на својата кариера и момчето Филип Живојиновиќ нема финансиски проблеми.

Неодамна беше кај нас, ги зеде своите документи и ни рече дека планира да го заврши образованието до крај, но не кажа кога и каде, рекол вработен во училиштето.

Останати вести од Радио Милева