Радио Милева
нашла начин да го има...

Српска фолк пејачка дебело плаќала за секс со црногорски жиголо

Српска фолк пејачка дебело плаќала за секс со црногорски жиголо

Откако беше откриено дека во Србија цвета машката проституција, почнаа да излегуваат нови детали. Сега во главна улога е една позната фолк пејачка, која дебело му плаќала за секс услуги на момче од Црна Гора. Тоа работело како жиголо, а со пејачкатата се запознале во Белград, кога тој дошол да сними еротска сесија фотографии за сајтовите каде што се нудат вакви услуги.

„Толку беше попалена по него што не и беше важно што тој пружа сексуални услуги за пари. Го плаќаше неколку месеци, па дури и се заљуби во него. Знаеше дека на друг начин не може да го има. Дури и заедно се појавија на еден настан во Белград. Но, по неколку месеци оваа комбинација заврши и никогаш повеќе не се видоа“ – раскажува извор близок  до пејачката, несакајќи јавно 1да го открие нејзиното име .

Останати вести од Радио Милева