Љубов и Секс

Среќна Нова година со најдобри пози за секс

Среќна Нова година со најдобри пози за секс

Освен со добра храна и вино, ред е да го одбележите влегувањето во Нова година и со празничен секс.Празничното расположение нека се прошири и на сите сфери во вашиот живот, па и на еротскиот.Својот еротски живот можете да го зачинете со секс пози по кои долго време во глава долго време ќе ви одѕвонуваат празнични ѕвончиња. Еве неколку интересни предлози за секс:

 

Ѕвончиња, ѕвончиња

Совршен за секс во доцните саати. Тој нека легне на грб со раширени нозе, а таа нека го контролиира ритамот притоа лесно масирајќи ги неговите тестиси. Жената има потполна контрола над ситуацијата.

 

За под елка

Позата е совршена по отворањето на подароците под елка. Жената треба да се спушти на колена и да почека партнерот да се смести во позиција позади неа. Неговите нозе се свиткани во клечечка положба, а нејзините се раширени. Таа лесно треба да седне на него и акцијата може да почне. Партнерот лесно може да ги гали градите или да го масира клиторисот на својата партнерка.

 

Утрото по Нова година или Божиќ

Мажот нека легне на подот или на креветот од една страна, а таа од друга страна. Жената нека ги смести и двете нозе меѓу неговите. Пронајдете заеднички ритам. Кога ќе се усогласите, оваа поза би требало жената да ја погодува директно во Г точката.

За деновите по Нова година

Полн погодак во Г точката. Мажот нека седне и испружете ги нозете, а дамата нека седне преку него и нека ги префрли нозете преку неговите колкови. Со рацете зграбете го околу вратот или за рамењата.Движете се заедно полека и во ист ритам. Партнерот може да ви го потпомогне ритамот со тоа што ќе ги фати нејзините нозе под колената. Во оваа поза, чувството за пенетрација и за двајцата е интензивно.

Празнична Кама сутра

Оваа поза е идеална доколку сакате да потрошите некоја калорија повеќе по обилен оброк.Партнерката нека легне на грб, нека ги подигне нозете на рамената на партнерот, а доколку е еластична и во добра форма, нека го подигне задникот така што партнерот може да пенетрира во рамна положба, додека клечи. Добра е за спор и за брз ритам. Лесно се погодува Г-точката.