Радио Милева

Срам: Погледнете што направија гостите по свадбата на Меган и Хари!

Срам: Погледнете што направија гостите по свадбата на Меган и Хари!

Се уште се зборува и пишува за свадбата на Меган Маркл и принцот Хари, а најверојатно ќе се пишува и за потегот кој го направија поканатите гости.

Гостите кои беа присутни на историското случување, одлучија да ги продадат подароците.

Дестина ташни од свадбата, се најдоа на проджба на „IBeju“. Некои од нив се продадени по цена од 10 600 долари, а со намалување на понудата цената на ташните почнала да расте. Па, сега ги нудат по цена од 36. 260 долари.

Овие платнени торби ги доби одредена група на гости кои беа присутни на свадбата кај Меган и Хари.

Од Кензингтонската палата одбиваат да коментираат, велејќи дека на нивната свадба биле присутни многу гости, од преставници на добротворни цели, ученици од заедничко училиште, членови на семејстовото на кралското домаќинство, како и јавни личности кои се вистински лидери.

фото: Tвитер

Останати вести од Радио Милева