Радио Милева
Ретро

Спомен стар четири децении: Вака изгледаа заедно Лепа Лукиќ и Лепа Брена пред 40 години (фото)

Спомен стар четири децении: Вака изгледаа заедно Лепа Лукиќ и Лепа Брена пред 40 години (фото)

Една страница на Инстаграм често ги објавува срспките ѕвезди со моменти од минатото што привлекува големо внимание.

Лепа Брена и Лепа Лукиќ на почетокот на кариерата многу се поддржуваа една со друга, а често патуваа заедно и го обиколија светот.

Сега на социјалната мрежа се појави досега невидена фотографија, која е создадена пред повеќе од четири децении.

Тогаш Брена имаше долга руса брановидна коса, а Лепа беше бринета. Оваа фотографија е направена во периодот кога Лепа ја градеше кариерата и веќе беше големо име на јавната сцена, додека Брена беше на самиот почеток на кариерата.

Денес нештата се сменија, освен што добија брчки, тие речиси и не се во контакт, а Лепа не беше ниту информирана кога Саша Поповиќ и Лепа Брена ја продадоа продукцијата „Гранд“.

фото:Инстаграм

Останати вести од Радио Милева