Радио Милева
машка добивка

Сораја гола на рулет: Џек пот за очи… ма, за сите сетила! (ФОТО)

Сораја гола на рулет: Џек пот за очи… ма, за сите сетила!  (ФОТО)

Сораја Вучелиќ дефинитивно знае како да ги „напали“ своите следбеници  социјалните мрежи. Се’ почесто  фотографии од неа, со се’ помалку и помалку  облека на неа.

Последните се од смислена фотосесија или старлетата едноставно е фатена на коцка во казино, ама сеедно… Целта ги оправдува средствата, а  целта е постигната.

Кога Сораја гола добива на рулет, машката популација  добива… „џек пот“ за очи! Ма, за сите сетила!

Останати вести од Радио Милева