Радио Милева
е(страден) живот

Сопругот ја „улови“ Гавазова на препад, но дали и беше сеедно после ова што осамна јавно? (фото)

Сопругот ја „улови“ Гавазова на препад, но дали и беше сеедно после ова што осамна јавно? (фото)

Сузана Гавазова по еден месец ја заврши турнејата на најмалиот континент и една од најголемите земји во светот – Австарија.

Освен неколкумината колеги со кои беше таму за да ги забавуваат нашинците од дијаспортата, друштво и правеше сопругот Јасмин.

Време за уживање и спознавање на непознатото имаа малку, одностно ова најмногу важеше за Сузе, а пак Јасмин беше таму за поддршка од секој аспект.

Дека таа беше онаа што очекувано го иамеше најголемиот напор за кој тргна подготвена, пејачката потврди преку набиената агенда со настапи.

Па така, секое слободно време, Гавазова го користеше да здивне и да си даде оддишка. Во една прилика, најверојатно додека беа во ресторан, чекајќи го она по кое беа дојдени, уморна и гладна за сон, Сузе ни помалку, ни повеќе – заспа!

Сопругот Јасмин ова го виде како момент за мала забава за себе, па ја „улови“ на препад заспаната сопруга.

„Животот на естрадните уметници“, напиша тој во описот на фотографиите кои подоцна се најдоа на нејзиниот Инстаграм.

Каква била нејзината реакција и коментар за порстапката на сопругот, немаше фото- продолжение, но тоа што истото се најде и на нејзниниот профил, јасно е дека и не баш била незгодна за ваквата необична објава.

Таа уморна, а тој искористи момент за кој подоцна ќе поприкажува од случките низ Австалија и тоа со доказ.

фото:Инстаграм принтскрин/Сузана Гавазова

Останати вести од Радио Милева