Радио Милева

Сопругата на Жељко Јоксимовиќ проговори за најтешкиот ден од втората бременост

Сопругата на Жељко Јоксимовиќ проговори за најтешкиот ден од втората бременост

Јована Јоксимовиќ во едно интервју отрки дека имала одредени компликации во текот на втората бремност, поради што морала да го напушти студиото.

Јована признала дека тој и бил најтежок ден на работа.

– Се случи на самиот почеток на бременоста. Имав сериозни и тешки компликации. Па, поради тоа едно утро морав да го напуштам студиото и отаму заминав на доктор, цел пат плачев, а наредните неколку дена мирував, вели водителката!

Останати вести од Радио Милева