Радио Милева
Да не слушнете и видите, нема да верувате:

Сопругата и љубовницата на пејачот си разменија искуства: Кија и Луна разговараат за „гордоста“ на Слобо!? (ВИДЕО)

Сопругата и љубовницата на пејачот си разменија искуства: Кија и Луна разговараат за „гордоста“ на Слобо!? (ВИДЕО)

Учесниците во реалното шоу „Задруга“ не престануваат да ја шокираат јавноста со своите бизарни постапки и муабети. Така, сопругата и љубовницата на фолкерот Слобо, разменија мислења заодредени делови на телото на  пејачот и една на друга и ги открија шокантните детали.

Откако се тргнаа настрана, Кија и Луна си разменија лични искуства со пејачот, па  отидоа во куќата каде што требаа да јадат заедно со Слобо.

Веднаш потоа тие продолжија  да разговараат, а овој пат тема им беше аналниот секс.

Кија потоа и објаснуваше на Луна како најдобро можеш да возбудиш маж, а гордоста на Слобо беше следната тема на муабет.

„Да! Тој постојано се допира таму, долу… Ќе легне и се допира, а тоа  многу  ме нервира“ –  се пожали љубовницата Луна, а бившата сопруга Кија се согласи со неа.

Слобо беше присутен цело време. Луна се пожали дека Слобо често ќе се рашири додека спие, па сè што има  му испаѓа од гаќите и му се гледа.

Кија Коцкар откако тоа го потврди, почна да разговара со Луна на тема анален секс, во што, барем според муабетот, се покажа како прилично добар експерт во тој домен!

Останати вести од Радио Милева