Радио Милева

Соња ја знаете, а еве како изгледа Светлана – првата сопруга на Аца Лукас (ФОТО)

Соња ја знаете, а еве како изгледа Светлана – првата сопруга на Аца Лукас (ФОТО)
Сите ја знаете Соња Вукасановиќ со која Аца Лукас ја има ќерката Вкторија, но малкумина кои знаат дека Вуксановиќ имаше  два брака пред да се заколне на вечна љубов со сегашната жена.
Првата сопруга Светлана Вуксановиќ од бракот со пејачот ги  има синот Лазар и ќерката Милјана која работи во „Гранд продукцја“.
За разлика од Соња Вуксановиќ која е често во медиумите, Светлана Вуксановиќ води мирен живот.
Таа работи во една продавница за здрава храна, а изгледа вака.

Останати вести од Радио Милева