Радио Милева

Солзи на очите: Неда Украден дочека емотивно изненадување на аеродром!

Солзи на очите: Неда Украден дочека емотивно изненадување на аеродром!

Неда Украден се враќа од едномесечната турнеја од Канада, каде што одржа спектакуларни концерти во Торонто, Калгари….

По враќањето пејачката ја очекуваат настапи низ регионот, подготвува нова песна… Очигледно најмногу на нејзиното враќање се радуваат нејзините внучиња кои ја пречекаа на аеродром со листови во раце на кои пишува „Неда Украден <3“.

Сигурнно пејачката многу ќе се израдува кога ќе види какво изненадување и подготвија нејзните внучиња.

фото: принсктин/инстаграм

Останати вести од Радио Милева