Радио Милева

Сојузничка на природното: Викторија Лоба без грам шминка и во пењоар! (фото)

Сојузничка на природното: Викторија Лоба без грам шминка и во пењоар! (фото)

Дека шминката прави чуда и ги транфосмира жените во убавици, тоа е веќе докажано. Многумина припаднички на понежниот пол изгледаат различно со и без шминка.

А нашите македонски познати дами многу ретко, речиси никогаш  не може да ги  видите во природно издание. Некои од нив дури може и нема да ги препознаете.

Викторија Лоба важи за атрактивна и позната пејачка на македонската сцена. На ТВ екраните, на сцена, може да ја видите со шминка, но таа е една од ретките што ја користи сосема малку, па природното издание е нејзино секојдневние. Лоба нема резерви за објавување фотографии без шминка, како и овој пат.

На социјалните мрежи таа објави уште една фотографија без грам шминка и во пењуар. Поприродно од ова – здравје!

I’ve just started to realize something what’s gonna make me stronger ?

A post shared by L О B А ♥️ (@victorialoba) on

Останати вести од Радио Милева