Живот и Стил

Со вино до зачинет сексуален живот, но мерката мора да ја знаете

Со вино до зачинет сексуален живот, но мерката мора да ја знаете

Потребно е да внимавате што пиете, посебно во вечерните часови. Многумина сигурно имаат цело шише дома, а не знаат дека со него може да го зачинат сексуалниот живот како никогаш до сега.

Станува збор за црно вино, порачуваат италијанските научници.

Само две чаши дневно прават чуда. Најдобрата работа е тоа што исто делува и врз жените и врз мажите. Кај жените ја поттикнува циркулацијата, а кај мажите го крева нивото на тестостеронот, што го засилува либидото.

Сепак, немојте да претерувате, две чаши ви се повеќе од доволни. Како што е откриено, повеќе од тоа ја убива секоја возбуда и не води кон ништо.

Извор: Курир.мк