Љубов и Секс

Со орален секс до бременост

Со орален секс до бременост

Ова важи само доколку сперматозоидите се проголтаат.

Семената течност е богата со протеини ,и колку подобро се навикне женското тело на таа семена течност, поверојатно е дека и нејзината матка ќе се прилагоди на неа. Ако спермата за организмот е нешто ново, може да дојде до оптфрлање или до алергиска реакција. Затоа оралното внесување сперма ги зголемува шансите  да зачнете дете.

Докторите исто така забележале дека жените кои практикувале орален секс почесто, имале помалну проблеми во текот на бременоста.

Останати вести од Љубов и Секс